Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  پروژه راه آهن خواف – هرات که از سال‌های ۱۳۸۱ - ۱۳۸۲ استارت خورده است، دارای چهار قطعه بوده که سه قطعه آن از خواف تا ایستگاه شمتیغ و پس از آن ایستگاه جونو در تعهد ایران است و قطعه چهارم که از این ایستگاه شروع شده و به هرات می‌رسد را افغانستانی‌ها متعهد به ساخت و بهره‌برداری از آن شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خط ریلی با همت و توان نیرو‌های داخلی و مهندسان متخصص ایرانی در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه پروژه راه آهن خواف هرات در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: در حال هماهنگی زمان و تاریخ افتتاح این پروژه با کشور افغانستان  هستیم.


او ادامه داد: این راه آهن به داخل کشور افغانستان کشیده شده و این فرصت برای افغان ها ایجاد می‌شود که بتواند از شبکه ریلی ما استفاده کنند و بالعکس کشور ایران هم از این فرصت استفاده خواهد کرد.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: راه آهن خواف به هرات بخشی از کریدور ترانزیتی متفاوتی برای ماست و برای بازرگانان کشور فرصت‌های بسیار خوبی ایجاد می‌کند.


اسلامی با بیان اینکه در پروژه راه آهن خواف به هرات ما تعهد داشتیم که دو قطعه از آن را اجرا کنیم و قطعه سوم را کشور افغانستان باید اجرا کند، افزود: قطعه‌ای که در تعهد خود کشور افغانستان بوده و هنوز به دلایل گوناگون شروع نشده است و ما هم به همین دلیل تا ایستگاه روزنک شهر را احداث کرده ایم، در نهایت این پروژه تا این محدوده افتتاح می‌شود.

وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: کشور افغانستان دارای یک قطعه راه‌ آهن از مرز ازبکستان تا مزارشریف است که ادامه یافته و طول این پروژه حدود ۷۰ کیلومتر است، ما پیشنهادات مختلفی در این رابطه داشتیم البته خود کشور افغانستان هم پیگیری های مستمری را داشته است تا با مشارکت بتوانند این پروژه را بهره برداری کنند و این خط راه آهن به مزار شریف متصل شود.

او ادامه: راه آهن خواف _هرات به طول ۲۲۰ کیلومتر که حدود ۸۰ کیلومتر در خاک ایران و ۱۴۰ کیلومتر در بخش افغانستان است که ایران به جزء تکمیل ۸۰ کیلومتر در بخش داخلی ۶۰ کیلومتر در بخش افغانستان نیز سرمایه گذاری کرده که آماده بهره برداری است.

اسلامی بیان کرد: مابقی مسیر باقیمانده به طول ۸۰ کیلومتر است که تاکنون ۴۰ کیلومتر آن توسط کشور ایتالیا سرمایه گذاری و در حال تجهیز کارگاه است، ۴۰ کیلومتر باقیمانده در حال مطالعات نهایی توسط مهندسان و مشاور ایرانی است.

اسلامی عنوان کرد: امیدواریم با افتتاح این پروژه ایران و افغانستان بتوانیم از این کریدور ترانزیتی استفاده کنیم.

تاکسی های هوایی راه اندازی شدند

وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره تاکسی‌های هوایی و راه اندازی این حمل ونقل جدید هوایی هم گفت: بسیاری از فرودگاه‌ها در شهر‌های مختلف هستند که استعداد راه‌اندازی تاکسی هوایی را دارند و مردم می‌توانند با استفاده از هواپیما‌های شخصی خود و با ثبت نام در این طرح از این پروژه استفاده کنند.

او ادامه داد: ساز و کار‌های لازم فراهم شده و مردم می توانند از فرودگاه‌هایی که برای هوانوردی عمومی ایجاد شده اند استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: فعلاً در فرودگاه شهرستان لار این حرکت آغاز شده و در شهر خرم آباد هم فعالیت‌ها کلید خورده است، هر فرودگاهی در شهر‌های کوچک و متوسط این ظرفیت را داشته باشند، می‌توانند از این پروژه استفاده کنند.

اسلامی اضافه کرد: این یک فرصت است برای سرمایه گذاران، محققان و کسانی که به دنبال استفاده از این ظرفیت و فرصت هستند. البته به شرطی که سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آنجا حضور پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل راه آهن وزیر راه و شهرسازی کشور افغانستان استفاده کنند راه آهن خواف بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی رزاز گفت: در زمان وقوع طوفان و بارندگی برخی پرواز‌ها در فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز با تاخیر مواجه شد، اما با عادی شدن شرایط آب و هوایی، پرواز‌ها نیز به حالت عادی برگشته است.

وی افزود: ۳ پرواز بعد از ظهر روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرودگاه اهواز به دلیل شدت بارش باران با تاخیر همراه شد.

رزاز ادامه داد: اکنون همه تیم‌های عملیاتی فرودگاه در حالت آماده‌باش کامل هستند.


مدیر کل فرودگاه‌های خوزستان می‌گوید: پرواز‌های فرودگاه اهواز بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، ولی از مردم درخواست داریم برای دریافت اطلاعات از وضعیت پرواز‌ها با شماره ۱۹۹ تماس بگیرند.

پیش از این اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به فعالیت این سامانه بارشی در استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده بود.

دیگر خبرها

  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۱۴ اردیبهشت
  • افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال آینده میلادی